Мирослава Кацарова


13 джаз свещи на тортата на Дезафинадо

Мира Кацарова кани всички да изживеят радостта от музиката

На 1 декември в Sofia Live Club Мира Кацарова ще отпразнува с концерт 13-ия рожден ден на своето предаване „Дезафинадо". Входът е свободен, а началният час на събитието е 20:00 часа.

Заедно с Мира за рождения ден на предаването, което вече 13 години радва слушателите на Джаз ФМ радио, на сцената на клуба ще бъдат нейните приятели и колеги Петър Салчев, Павлета Семова, Павел Терзийски, Христо Йоцов, Мирослав Турийски, Веселин Веселинов-Еко, Шибил Бенев, Димитър Семов, Милен Кукошаров , Радослав Славчев и Младен Димитров – DJ Mr. Moon, който ще продължи празника след изпълненията на едни от най-знаковите български джаз инструменталисти и певци със своя специален диджей сет, посветен на най-доброто от съвременната боса нова и пламенните ритми на кубинската музика и аржентинското танго.

От 2001 година едно от първите специализирани предавания по единственото радио за джаз музика у нас – Джаз ФМ, „Дезафинадо" среща всяка събота българската музикална публика с класическите и нови представители на латино джаза. „Дезафинадо" е музикален термин, означаващ звучене извън лада, друг тон, а Мира се спира на името и заради едноименната пиеса на легендарния бразилски композитор и пианист Антонио Карлос Жобим. Вече 13 години на територията на „Дезафинадо" другият тон дава радост и надежда, че светът, който обитаваме, е по-светъл, по-добър и по-приятелски настроен към нас. Музиката, която Мира подбира, дава избор и възможност да моделираме обкръжаващата ни среда по свой вкус и критерий за качество.

След 13 години и близо 700 излъчвания, „Дезафинадо" продължава напред по великия път на джаза, който винаги има с какво да ни изненада. Вратите на Sofia Live Club са отворени за всички, които искат да изживеят заедно една топла и магична музикална вечер.

1.12.2014, 20:00 часа
Sofia Live Club
Sofia Live Club
гр. София, площад България 1, НДК